Share

Egyedi kaleidoszkópok

Egyedi kaleidoszkópok választéka

Szakterületünk az egyedi emblémázott egyedi kaleidoszkópok – papír kaleidoszkópok és a műanyag kaleidoszkópok – gyártása, melyek tökéletes reklámtajándékok, egyedi céges ajándéktárgyak és feliratozott reklámtárgyak lehetnek. Mi már megtettük a legnagyobb erőfeszítéseket, így Önnek már csak választania a meglévő egyedi kaleidoszkópok közül, melyeket az Ön céljainak megfelelően teljesen egyedire készítünk el. Írjon nekünk, hogy pontosítani tudjunk.

Egyedi kaleidoszkópok rendelése itt.

Az egyedi kaleidoszkópok megtekintéséért kattintson a képekre

Emblémázott papír kaleidoszkópok      Emblémázott műanyag kaleidoszkópok

Egyedi papír kaleidoszkópok            Emblémázott műanyag kaleidoszkópok

Egyedi kaleidoszkópok rendelése itt.

Egyedi gyártású céges reklám kaleidoszkópokkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges reklám kaleidoszkópokat szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@kaleidoszkopok.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük